Tip voor de LR fans rond Gees

Plaats hier alle tips. /
Post your best practises here.

Moderators: Frans Bonnes, Webmaster

Tip voor de LR fans rond Gees

Berichtdoor carawagon » di jul 02, 2013 21:05

Misschien een idee voor iemand uit de buurt van Gees om eens een tourtochtje te organiseren

Gees - 'Avontuurlijk Gees' is een spannende tocht per Landrover in de omgeving van de Geeserstroom en de Mepperhooilanden. De komende tijd is er iedere dinsdag vanaf 14.00 uur zo'n tocht. De eerstvolgende vindt aanstaande dinsdag plaats.

Tijdens het avontuur maken de deelnemers kennis met het schitterende coulissenlandschap, gekenmerkt door meanderende stroompjes, bos en akkers en de grote diversiteit aan flora en fauna. Tijdens de natuurtocht per Landrover is er af en toe een uitstapje te voet.

De tocht voert door het veelal ruige gebied rondom Gees, waar bezoekers aan het gebied normaliter niet zo snel komen. Onderweg vertelt de gids/bestuurder anekdotes en wetenswaardigheden. Onderweg zijn vast en zeker Schotse Hooglanders te zien. Deelnemers krijgen het advies stevig schoeisel te dragen en een camera mee te nemen. Er wordt ruimschoots tijd gegeven voor het maken van foto's. Een korte pauze met wat te drinken en een versnapering is onderdeel van deze trip.

De tocht duurt ongeveer tweeënhalf uur. Er dienen minimaal vier en maximaal acht deelnemers te zijn. De kosten zijn 20 euro p.p.

Meer informatie: Tourist Info Gees, 0524-581704 of via de websites http://www.magischdrenthe.nl en http://www.avontuurlijkgees.nl
Je hebt geen permissies om de bijlage(n)) in dit bericht te zien.
Avatar gebruiker
carawagon
Expert
 
Berichten: 739
Geregistreerd: vr sep 13, 2002 22:43

Keer terug naar Tips / Best practises

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 5 gasten

cron