Passe Par Tout II

Foto's van een DLRR evenement in de Franse Ardèche op Domaine de Clarat

voorjaarsevenement Hulsbeek

Frankrijkreis Morvan

Frankrijkreis 2003 - Château de Montmartin
Château fun
Door Land Rover Enthusiast is een artikel gemaakt over de frankrijkreis naar Château de Montmartin.
Klik op het LRE logo om het te lezen.

 

 
   

 

Marienwaerdt

Landgoedfair op Mariënwaerdt
een foto impressie van Kees Cremers

Wereldhavendagen

Wereldhavendagen 2003 in Rotterdam
Het Dutch Land Rover Register heeft zich gepresenteerd tijdens de Wereldhavendagen in het historisch havengebied van Rotterdam en er waren enkele oudere Land Rovers van onze club aanwezig. Dit was ter promotie van de Stichting Mobiele Collectie Nederland: www.mobiel-erfgoed.nl.
Stichting Mobiele Collectie Nederland richt zich op het behoud van historische transportmiddelen in ons land: van oude auto's tot oude treinen, boten en vliegtuigen. MCN bestaat uit vier sectoren, respectievelijk: weg, rail, water en lucht. Deze brede samenwerking maakt het mogelijk gezamenlijk aandacht te vragen bij de overheid voor het behoud, beheer, documentatie en presentatie van ons mobiele erfgoed.
De wereldhavendagen zijn een groot evenement met jaarlijks 100.000'en bezoekers, een waar spektakel voor jong en oud. Kijk beslist eens op www.wereldhavendagen.nl

najaarsevenement Oisterwijk

De deelnemers van het kampeerweekend in Oisterwijk
 
De foto's zijn gemaakt door Brigit Moonen tijdens de toertocht door het Brabantse zand. De route voerde voor een groot deel over onverharde wegen en paden en door het droge weer van de laatste tijd leverde dat af en toe spectaculaire en stoffige taferelen op. Alle Land Rovers die mee zijn geweest met de toertocht zijn vastgelegd.

Geen afbeeldingen in galerij