Nieuws

Land Rovers op Marienwaerdt 2016

Beste Land Rover rijder,

Van 17 tot en met 21 augustus 2016 organiseert Heerlijkheid Mariënwaerdt de jaarlijkse Landgoedfair. Het is dit jaar de 22e editie van dit grote buitenevenement. Neem een kijkje op het landgoed en ervaar het echte buitenleven. Het thema dit jaar:

                              VAN HOLLANDSE BODEM

Land Rover Nederland is als trouwe sponsor wederom  bij dit unieke evenement aanwezig. Tevens zal Land Rover Experience aanwezig zijn met het Urban Challenge Parcours. Er zullen dit jaar weer ruim 170 standhouders aanwezig zijn. Woon accessoires, delicatessen, bijzondere kleding, antiek en natuurlijk nog veel meer.

Traditie getrouw zal er op de zondag (21 augustus) een Land Rover concours d’elegance plaatsvinden als een mooie aanvulling op het het programma van de Landgoedfair. Wij nodigen u van harte uit deel te nemen aan het concours. 

Er is een aantal voorwaarden voor deelname:

  • Uw Land Rover is minimaal 25 jaar oud.

  • U mailt ons uw NAW gegevens, een foto en een aantal specificaties van uw auto door op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij selecteren maximaal 30 Land Rovers

  • Indien u bent geselecteerd deel te nemen bent u zondag 21 augustus van 11.00 tot 16.00 uur aanwezig op de Landgoedfair in Beesd, en ontvangt van ons vooraf bericht.

U kunt zich inschrijven tot en met 5 augustus 2016.

Als deelnemer ontvangt u gratis toegang tot de Landgoedfair voor maximaal 2 volwassenen en twee kinderen tot 12 jaar, honden zijn, mits aangelijnd, ook welkom. Kijk voor meer informatie over de Landgoedfair op www.marienwaerdt.nl

We zien uw mail tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Corina Kastelein

3D Experience Manager

Als u zich aanmeld voor het concours ook graag even een mailtje naar de DLRR-coördinator Paul Kijk in de Vegt. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.