Defender: Old meets new

 

Jaguar Land Rover Nederland – 31 maart 2021

  • Uniek initiatief om band tussen Land Rover rijders te versterken
  • ‘Defender way of living’: een lifestyle waarbij groeten van nieuwe naar oude en van oude naar nieuwe Defender-rijders, de generaties overstijgt
  • Extra positiviteit in het verkeer maakt het beslist leuker op de weg
  • Meeste auto’s die Land Rover heeft gebouwd nog steeds dagelijks in gebruik

Met het motto ‘We are family, we say hello’ en de hashtag #hellofamily start Land Rover een nieuw sympathiek initiatief om de band te versterken tussen Land Rover rijders in het algemeen en tussen bestuurders van klassieke en nieuwe Defenders in het bijzonder.


Onder rijders van klassieke Land Rover en Range Rover modellen is het niet ongebruikelijk om, waar men elkaar ook tegenkomt, even te groeten door een hand of duim op te steken. Een gebaar dat steevast een glimlach en een vrolijke retourgroet oplevert.

 

Land Rover denkt dat deze positieve houding ten opzichte van andere rijders van het Britse merk nog breder uitgedragen kan worden; wat extra positiviteit in het verkeer maakt het beslist leuker op de weg!

 

Land Rover rijders zijn een gemĂȘleerde familie, waarbij de gedeelde liefde voor het karakteristieke Britse merk voor een sterke onderlinge band zorgt. Daarbij maakt het niet uit of men jong of oud is of nieuw, gebruikt of klassiek rijdt: de gemeenschappelijke passie voor het merk wordt in elkaar gewaardeerd.

 

Ondanks dat de eerste auto’s in 1948 werden gebouwd, is het geen uitzondering om modellen van de eerste jaren nog geregeld op de weg tegen te komen. Niet in de laatste plaats omdat de meeste auto’s die Land Rover heeft gebouwd nog steeds dagelijks in gebruik zijn.